Spotřebováno

Přeji Vám krásný pátek, po čase je tady zase článek s mou spotřebovanou kosmetikou za poslední dobu. Rozhodla jsem se psát tento článek až spotřebuji deset a více kosmetiky. Za měsíc toho moc nespotřebuji, proto se tyto články objevují jen málo kdy. Nebudu to zbytečně natahovat a vrhneme se na kosmetiku.


 Playboy Play it sexy toaletka- na mě až moc silná vůně, vydržela vonět skoro celý den. Stačilo mi střiknout ráno a když jsem přišla ze školy domů pořád jsem ji cítila. Nebyl to zrovna můj šálek kávy, já raději sladké vůně. Příště bych si ji už nekoupila.
B.U. Rock Mantic- tato vůně byla přímo pro mě. Sladká a příjemná vůně. Bohužel nevydržela vonět ani hodinu. Možná bych si ji ještě koupila.
Avon naturals tělový sprej s vůni skořice a brusinky- přesládlá až moc vtíravá vůně. Tyto spreje mám u Avonu moc ráda, ze začátku jsem tuto vůni milovala ale po chvilce se mi omrzela a začala dost vadit. Jako všechny těl. spreje nevydržela dlouho vonět. V zásobě mám bohužel ještě jedno balení ale už bych si ho nekoupila.

 Balea třešňový sprchový gel- u Baley nesnáším tyto sprchové gely kvůli jejich chemické vůni. Tento mi ale dost voněl a nebyl jako všechny ostatní. Pravá třešňová vůně. Myla jsem se s nim ráda, krásně pěnil a umyl. Po umytí ale už bohužel na pokožce nebyl moc cítit. Určitě bych si ho koupila znovu, kdyby to nebyla limitka.
Avon krém na ruce s glycerinem, kalciem a vitamínem E- kupovala jsem ho v nějaké slevě a byla jsem hloupá, že jsem ho vůbec koupila. Odporně smrdí takhle si nepředstavuji, aby krém voněl.. Strašně pomalu se vstřebává do pokožky a zanechává takový hnusný film na rukou. Musela jsem ho vyhodit, tohle se Avonu opravdu nepovedlo.
Avon pleťová voda proti akné- klasická pleťovka s alkoholem. Moje pleť ji nemůže ani vystát, proto jsem ji občas používala na odličování očí a pro oči není také dobrá volba, protože mě pak pálí a štípou. Neumím si představit s ní odličovat obličej, kdysi jsem to dělala ale ta pleť pak vypadala... Je dost levná ale určitě nedoporučuji.


 Garnier šampon na poškozené vlasy- ze začátku to byla pecka pro mé vlasy ale po čase je to jasný propadák. Ze začátku jsem měla krásně provoněné, lesklé a jemné vlasy ale při častějším používání byly hrubé a bez lesku. Na druhou stranu mi vlasy vydržely nemastné až čtyři dny. Vlasy se mi nijak neuzdravily a jako všechny jiné šampony mi je neuzdraví natrvalo. Možná bych si ho ještě koupila.
Dove kondicionér- slibuje uhlazení vlasů ale toho jsem nepostřehla. Vlasy provoněl, zjemnil a přišlo mi že i dal do vlasů i více života a nebyly už tak suché. Po umytí se mi krásně rozčesávaly vlasy a to je co říct! Používala jsem ho jako všechny ostatní kondicionéry hlavně na konečky a do celé délky krom kořínků. Ráda bych vyzkoušela i jiné varianty.
Elseve balzám pro oslnivý lesk- používala jsem ho stejně jako předešlý kondicionér a byl o něco horší. Měl krásně sladkou vůni, kterou já můžu:) Vlasy byly jemné a krásně vláčné ale moc dlouho to nevydrželo. Pak byly znovu takové jakoby mrtvé. Nebyla jsem s nim spokojená a už bych si ho nekoupila taky mi doma ležel už nějaký ten měsíc a dopotřebovala jsem ho z donucení.

Pudr Amica- používám ho už x let a jsem s nim maximálně spokojená. Vydrží mi dost dlouho a vůbec neubývá. Krásně zakryje poslední nedokonalosti a zmatní. Bohužel jako všechny ostatní pudry nevydrží celý den, proto se pudruji více krát, abych se neleskla. Je k sehnání v drogerii Teta za 50,-.
Lush Rehab šampon na vlasy- dostala jsem tento vzorek k objednávce a už vím, že si ho určitě nekoupím. Krásně voněl po bylinkách, byl dost tekutý a vystačil mi na jedno umytí. Vlasy byly krásně jemné ale po čase jsem je měla takové drsné a hrubé. Dokonce se mi vlasy ještě hůř rozčesávaly. Určitě bych si ho v plném balení nekoupila.

Komentáře

  1. zrovna tuhle vůni od B.U. používám a voní fakt krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tělové spreje od Avonu mám dost ráda. Ale máš pravdu v tom, že některé ty vůně jsou dost sladké a po čase mě taky začínají štvát:D
    Christine G ♥

    OdpovědětVymazat
  3. s tým Avon telovým sprejom to mám úplne rovnako ... Keď som si ho kúpila strašne mi voňal, neustále som sa ním voňala no teraz mi neskutočne prekáža ... Mám polku a vôbec nemám chuť ju ani domíňať ... :)

    OdpovědětVymazat
  4. S tou Playboy vůní souhlasím, mohla by být sladší :).

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pudr popravdě řečeno vidím poprvé :D :), vždy mám problémy s odstínem, tak jsem věrná od Avonu:).
    Tělový sprej mám s melounem ♥, z toho šamponu Garnier Fructis mám takové smíšené pocity..já prostě nevím, kam ho zařadit :D, ale možná si ho ještě někdy pořídím :)
    Hezký článek :-*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuju za všechny vaše komentáře:)

Oblíbené příspěvky