Spotřebováno o.7

 Spotřebováno

Garnier Invisible antiperspirant, už jsem na něj psala samostatný článek. Je to pro mě pořád nejlepší antiperspirant. Neničí oblečení, vydrží dlouho a krásně voní. Hned jak mi došel jsem si běžela pro další:).

Infinite Moment Avon mini toaletka. Udělala jsem dobře, že jsem si objednala jen toto mini balení, protože mi vůbec nevoní. Je to dost těžká a pronikavá vůně, někdy mi z toho bylo až špatně. 

Péče s marockým arganovým olejem. Bylo to moje první balení dříve jsem si koupila tu zelenou a musím říct, že mi přišla lepší. Tato péče voní skoro stejně jako zelená, vydrží na vlasech vonět do dalšího umytí. Je to mastný olejíček, který má zlepšit konečky vlasů. Zlepšilo mi to konečky na den a zase byly suché a zničené. Proto jsem se vrátila k zelené péči a taky u ní zůstanu.

Hydratační tělové mléko Eucerin, nikdy na vzorky nepíšu ani slovo a vždy je vyhodím, ale tento vzorek za to vážně stojí. Vyšlo mi na více namazání a božsky vonělo. Provonělo mi pokožku těla na delší dobu než jsem u jiných mlék zvyklá. Pokožku jsem měla krásně jemnou a hydratovanou, vážně mě toto mléko překvapilo a už k vůli té vůni si ho musím koupit!

Odlakovač na nehty, stejný odlakovač jako všechny ostatní. Lehce mi odlakoval nehty, ale strašně je vysušil. Už nikdy více a kdybyste ho potkali v Tetě vyhněte se mu!

Sprchový gel s brusinkou a skořicí. Sladká vánoční vůně. Sprcháč jako každý jiný. Umyl, provoněl pokožku a nevysušoval. Ze začátku jsem milovala tu vůni a časem ji začala nesnášet. Teď musím spotřebovat další 400ml balení..:/

Vyhozeno (překročená trvanlivost)

Kuličkový deodorant s levandulí a heřmánkem. Ležel mi doma přes tři roky nedávno jsem na něj koukla a už je starý, proto ho vyřazuji. Nikdy jsem ho nepoužívala, protože mi nevoněl..

Tělový sprej se stejnou vůni opět nevhodná vůně, ale někdy posloužil dobře k osvěžení.

Tělové mléko se švestkou a vanilkou. Hodně přesládlá vůně, je až odporná. Ze začátku jsem ho používala ráda, ale časem jsem už na něj ani nesáhla. Obyčejné tělové mléko jako všechny od Avonu, stojí za prd nic.

Balzám na rty Saloos, kdysi jsem ho dostala a používala ho strašně málo. Teď už nevypadá moc dobře ani na používaní. Když jsem ho občas použila tak mi rty provoněl a hydratoval. Raději si koupím levnější balzámy.

Balea zvláčnujicí krém po holení. Používala jsem ho někdy po holení, když se mi chtělo:D Měla jsem po použití takový divný pocit jak bych měla nohy ulepené a těžší. Vždy jsem to nějak přežila, ale vůbec nehydratoval a pokožku jsem měla pořád suchou. Nikdy bych si ho už nekoupila. Naštěstí už ho ani v DMku nenajdete. Raději si připlatím za lepší krém než toto nic.

Komentáře

  1. Ten olejíček na vlasy jsem si také pořídila, protože mi už před tím vyhovoval ten zelený, tak doufám, že u mě dopadne aspoň trochu líp :).

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám tu péči - olejíček na vlasy, ale souhlasím, že ten zelený je lepší, už se na něj těším! :D :)
    T.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuju za všechny vaše komentáře:)

Oblíbené příspěvky